top of page

There are no items in this list

Please reload

WELLNESSGRUPPEN
MARIE KABELE

dipl. Hudterapeut

Marie 

 

Jag är en glad tjej från Norrland och har bott här på Värmdö sen 2002.

Jag har en mångårig erfarenhet av hudvård, kroppsvård, hårborttagning och fotvård. Mitt mål är att ge Dig en upplevelse samt en professionell behandling. ” Det viktigaste av allt är att du som kund är nöjd”.

Jag är utbildad hud och spaterapeut på IBS 2005.  

 

Licenser & diplom:

Auktoriserad och diplomerad Hudterapeut

Diplomerad Exuviance terapeut

Diplomerad behandlare Fraxium 1550 fusion 

Diplomerad Behandlare Cellox 10

Diplomerad Behandlare Omorphia 20

Diplomerad laserterapeut

Diplomerad i Spraytan

 

Behandligar: Ansiktsbehandlingar, Hårborttagning, Fotvård, Fransförlängning, Spraytan Permanent fransböjning, Frans och Brynfärg, Fraxium, Cellox, Omorphia

 

marie@wellnessgruppen.nu

Marie på WellnessGruppen

 

 

Hos WellnessGruppen sedan 2014

 

Du vet väl om att du alltid kan boka in en kostnadsfri konsultation (15 minuter) hos oss på Wellnessgruppen?

 

 

Lunch Time Treatment
Behöver du en snabb och uppfräschande behandling som bara tar 25 minuter?
Passar perfekt till dig som vill springa iväg på lunchen.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, mask, ögonmask och dagkräm.

Tid: 25 min

Pris: 450 SEK

Exuviance Tonårsbehandling

En perfekt present till din tonåring. Jag gör en djuprensande och djupverkande behandling med en grundlig portömning. Jag använder AHA-peeling för att minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar.

 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling peeling, vapozon vid behov, portömning, mask, dagkräm

Tid: 40 min

Pris: 550 SEK

 

Exuviance Djuprengöring

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling peeling. I denna behandling arbetar vi med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.

 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling peeling, vapozon vid behov, portömning, mask, serum och dagkräm.

Tid: 40 min

Pris: 550 SEK

 

Ansiktsbehandling Man 

En perfekt present till din man, bror, far, kusin eller vän som behöveren skön behandling med produkter anpassade för just den manliga huden.  

 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling peeling, vapozon vid behov, portömning, ansikts- och halsmassage, mask och dagkräm.

Tid: 50 min

Pris: 650 SEK

 

Exuviance Ansiktsbehandling

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling peeling. I denna behandling arbetar vi med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.

 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling peeling, vapozon vid behov, portömning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, och dagkräm.

Tid: 50 min

Pris: 650 SEK

 

Wellness De Luxe

Vill du ha en lyxig avslappnande behandling med AHA-peeling peeling och stimulerande ansikts-, hals-, dekolletage, skulder- och handmassage. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Sist men inte minst formas dina bryn för att ge ögonen ett lyft.

 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling peeling, vapozon vid behov, portömning, brynplock, massage av ansikte, hals, dekolletage, mask, handmassage, serum och dagkräm. 

Tid: Ca 80 min

Pris: 900 SEK

 

Exuviance AHA-kur

Här jobbar vi med 6-8 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av kuren får man med ett starkit från Exuviance med produkter anpassad för just din hud. Kuren minimerar rynkor, effektiv mot acne, acneärr, storporig hy och pigmentfläckar.

 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling peeling, serum och dagkräm. 

Tid: Ca 25 min

Pris: 2400-3200 SEK ink. Starkit från Exuviance

 

Ryggbehandling

Här jobbar vi med problem som orenheter på ryggen, eller bara få en härlig behandling som kommer att visa upp din rygg från sin allra bästa sida?

 

Ingår: Rengöring, peeling, ånga, portömning, ryggmassage, mask och avslutande vårdande creme.

Tid: 50 min

Pris: 650 kr

 

Vaxning

VBehöver du bli av med din oönskade hårväxt snabbt. Då kan jag hjälpa dig. Jag vaxar ben, armar, bikini, överläpp. Vad du än vill göra. Om det är din första gång rekommenderar jag att vi ses efter 3 veckor så vi får med alla hår i de olika växtfaserna. Vaxar du bikinin så ska håret var max 5 mm.

 

Fransar och bryn

Vill du bli piggare snabbt. Då är det snabbaste knepet att färga dina fransar och bryn. Även noppa brynen gör susen.

 

Fotvård

Låt dina fötter få komma fram. Jag börjar med ett sätta dina fötter i ett skönt fotbad med aromdoft Sedan klipps naglar och tar bort förhårdnader m.m Nagelvård En skön fot och underbensmassage Ett tillägg är att avslutar med lackning av dina tånaglar och ta med nagellacket hem. Jag gör ej medicinsk fotvård.

 

SPA-Massage

Spa-massagen är en helkroppsmassage och en perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning. Låt mig ta hand om dig i 50 minuter i lugn och ro. Stäng ute vardagslivet och bara sjunk in i en härlig dimma. Där ingår helkropp men även en skön skalpmassage" Rekomeneras ej  om du är gravid, har högt blodtryck, feber eller är förkyld.

 

Cellox 10 
Cellox 10 Permanent hårborttagning Reducering av ytliga kärl Reducering av pigmentsfläckar/åldersfläckar Behandlar acne och rocacea Porsammandragande Hudföryngring/Skinrejuvination Cellox 10 är en utvecklad IPL laser. Den revolutionerande utvecklingen gör att ljuset är stabilare och ger på så sätt bättre resultat med en lägre styrka på laser ljuset. Detta gör att behandlingen i det närmaste är helt smärtfri. Cellox 10 har ett mycket effektivt kylsystem vilket gör att huden hålls kall och därför kan även mörkhyade behandlas. Cellox 10 kan ställas in så laserljuset får olika våglängder och kan då jobba på olika problem i olika djup i huden. Cellox 10 används för behandling och reducering av oönskad hårväxt, ytliga kärl, pigmentsfläckar/åldersfläckar, acnebehandlingar, rocacea behandlingar, minskar porstorleken och ger hudföryngring/skinrejuvination.
 

Omorphia 20
Omorphia 20 Behandlingen är väldigt skön och rofull. Omorphia 20 gör att du kan välja var på kroppen du vill minska fettdepåerna och punktbränna det lagrade fettet. Du kan också på samma sätt välja var på kroppen du vill strama upp den trötta och hängiga huden. Ena munstycket gör att fettcellerna i det behandlade området sprängs, detta genom ultraljud som bildar vacumbubblor i fettcellerna. DEssa bubblor spränger fettcellerna och då har du möjlighet att förbränna den tidigare lagrade och nu frisläppta energin. Andra munstycket kombineras med det första i en omfångsminskningsbehandling, men Omorphia 20 andra munstycke kan också användas ensamt om huduppstramning är syftet. Omorphians andra munstycke använder bl a infrarött ljus och radiofrekvens, på detta sätt ökar elasticiteten i bindväven och kollagenet och elastinet väcks. På så sätt drar den trötta hängiga huden ihop sig.
 

Fraxium 1550 fusion 

Använd Fraxium 1550 fusion när du vill ha det senaste, effektivaste och mest bestående hudföryngringen/hudförbättringen. Behandlingen gör små, små mikroskopiska hål i överhudens undre hudlager. Dessa lagar kroppen med kollagen och elastin och på så sätt blir huden yngre och spänstigare. Att bli behandlad av Fraxium 1550 fusion känns, men det är inte smärtsamt. Efter behandlingen känner du dig lätt solirriterad och är rosig. detta lägger sig inom något dugn. Fraxium 15550 fusion backar bandet på din huds åldrande. Du kommer att se ut som du gjorde förr. Fraxium kan användas på alla kroppsdelar och på alla hudtyper. Välkommen till ditt yngre och fräschare jag!

 

För att boka tid så klicka på BokaDirekt högst upp på denna sida/ Välkommen!

 

 

 

Utbildning och erfarenheter

 

 

Erfarenheter:
 
Värmdö hudvårdsklinik
​2011- 2012
Hasseludden
2007- 2009
Axelssons Spa
2006 - 2007
 
Utbildning:
Hälsopedagog, Lillsveds Idrottsfolkhögskola
2003-2004

Hud & Spa terapeut, International Beauty School of Sweden
2005-2006
 
Undersköterska, CAS Värmdö
2012-2014

Licenser & diplom:

Auktoriserad och diplomerad Hudterapeut

Diplomerad Exuviance terapeut

Diplomerad behandlare Fraxium 1550 fusion 

Diplomerad Behandlare Cellox 10

Diplomerad Behandlare Omorphia 20

Diplomerad laserterapeut

Diplomerad i Spraytan

 

Behandligar: Ansiktsbehandlingar, Hårborttagning, Fotvård, Fransförlängning, Spraytan Permanent fransböjning, Frans och Brynfärg, Fraxium, Cellox, Omorphia

 

 

Licenser & diplom

 

Auktoriserad & dipl. Hudterapeut

dipl. Exuviance terapeut

dipl. behandlare Fraxium 1550 fusion

dipl. Behandlare Cellox 10

dipl. Behandlare Omorphia 20

laserterapeut

Behandligar

 

Ansiktsbehandlingar Hårborttagning

Fotvård

Fraxium

Cellox

Omorphia

Frans och Brynfärg

2010 - present

2010 - present

bottom of page