top of page

VECKANS HÄLSOTIPS Ta hand om din hud för ett fräscht och attraktivt utseende...

För ett fräscht och attraktivt utseende är daglig vård av huden lika viktigt som vård av hår och övriga kroppen. Genom att rengöra, exfoliera (ta bort döda hudceller), återfukta och beskydda huden med effektiva produkter hålls den i god kondition och ålderstecken fördröjs.

Tänk på

  • Att undvika starka tvålar vid rengöring av huden, de kan orsaka uttorkning och irritation.

  • Använd skonsamma produkter i samband med rakning eftersom huden blir mer känslig efteråt

  • Använd en dagprodukt med solskyddsfaktor – skyddar mot ålderstecken och allvarliga skador orsakade av solen.

Vilka besvär orsakar solen?

De vanligaste skadorna som solen orsakar vår hud är rynkor och åldrad hud, ofta även i form av pigmentförändringar. Det sägs att hela 85% av åldrandet orsakas av solen. Åldrad hud får vi alla, förr eller senare, mer eller mindre. Men om vi umgås oförsiktigt med solen kommer åldrandet tidigt. Det är enklare att fördröja en rynkas uppkomst, än att minimera en redan uppkommen. Så ju förr du börjar med förnuftig hudvård, desto bättre.

Ta hand om dig - det är du värd.

Boka gärna tid för att handla produkter frånWellnessGruppens exlusiva hudvårdsserie Exuviance.

Välkommen!

Featured Posts
Senaste inläggen
bottom of page