top of page

WELLNESSGRUPPEN
SUSANNE HRDLICKA

dipl. Hudterapeut

Susanne

 

Cidecodiplomerad Hudterapeut och ansluten till SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksförbund
 

Jag är bosatt i Värmdös vackra skärgård sedan nio år tillbaka.  Jag har arbetat som hudterapeut sedan min utbildning blev klar 1998 och har drivit egen salong. Saknade kollegor så att ansluta mig till WellnessGruppenpassar mig perfekt.  
Mitt mål är att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg.

Varmt Välkommen/ Susanne

 

susanne@wellnessgruppen.nu

 

 

 

Susanne på WellnessGruppen

 

 

Du vet väl att du alltid kan boka in en kostnadsfri konsultation (15 minuter) hos oss på Wellnessgruppen?

 

Ansiktsbehandlingar

 

Ögonfransförlägning
 

 

Cellox 10 
Cellox 10 Permanent hårborttagning Reducering av ytliga kärl Reducering av pigmentsfläckar/åldersfläckar Behandlar acne och rocacea Porsammandragande Hudföryngring/Skinrejuvination Cellox 10 är en utvecklad IPL laser. Den revolutionerande utvecklingen gör att ljuset är stabilare och ger på så sätt bättre resultat med en lägre styrka på laser ljuset. Detta gör att behandlingen i det närmaste är helt smärtfri. Cellox 10 har ett mycket effektivt kylsystem vilket gör att huden hålls kall och därför kan även mörkhyade behandlas. Cellox 10 kan ställas in så laserljuset får olika våglängder och kan då jobba på olika problem i olika djup i huden. Cellox 10 används för behandling och reducering av oönskad hårväxt, ytliga kärl, pigmentsfläckar/åldersfläckar, acnebehandlingar, rocacea behandlingar, minskar porstorleken och ger hudföryngring/skinrejuvination.
 

Omorphia 20
Omorphia 20 Behandlingen är väldigt skön och rofull. Omorphia 20 gör att du kan välja var på kroppen du vill minska fettdepåerna och punktbränna det lagrade fettet. Du kan också på samma sätt välja var på kroppen du vill strama upp den trötta och hängiga huden. Ena munstycket gör att fettcellerna i det behandlade området sprängs, detta genom ultraljud som bildar vacumbubblor i fettcellerna. DEssa bubblor spränger fettcellerna och då har du möjlighet att förbränna den tidigare lagrade och nu frisläppta energin. Andra munstycket kombineras med det första i en omfångsminskningsbehandling, men Omorphia 20 andra munstycke kan också användas ensamt om huduppstramning är syftet. Omorphians andra munstycke använder bl a infrarött ljus och radiofrekvens, på detta sätt ökar elasticiteten i bindväven och kollagenet och elastinet väcks. På så sätt drar den trötta hängiga huden ihop sig.
 

Fraxium 1550 fusion 

Använd Fraxium 1550 fusion när du vill ha det senaste, effektivaste och mest bestående hudföryngringen/hudförbättringen. Behandlingen gör små, små mikroskopiska hål i överhudens undre hudlager. Dessa lagar kroppen med kollagen och elastin och på så sätt blir huden yngre och spänstigare. Att bli behandlad av Fraxium 1550 fusion känns, men det är inte smärtsamt. Efter behandlingen känner du dig lätt solirriterad och är rosig. detta lägger sig inom något dugn. Fraxium 15550 fusion backar bandet på din huds åldrande. Du kommer att se ut som du gjorde förr. Fraxium kan användas på alla kroppsdelar och på alla hudtyper. Välkommen till ditt yngre och fräschare jag!

 

För att boka tid så klicka på BokaDirekt högst upp på denna sida/ Välkommen!

 

 

Licenser & diplom

 

Auktoriserad & dipl. Hudterapeut

Certifierad eye lach designer

dipl. Fraxon

dipl. behandlare Fraxium 1550 fusion

dipl. Behandlare Cellox 10

dipl. Behandlare Omorphia 20

laserterapeut

 

 

Beauty Treatment
Beauty Treatment

press to zoom
avslappning
avslappning

press to zoom
måttband2.png
måttband2.png

press to zoom
Beauty Treatment
Beauty Treatment

press to zoom
1/5
Behandligar

 

Ansiktsbehandlingar 

Ögonfransförlägning

Fraxium 1550 fusion

Cellox 10

Omorphia 20

 

2010 - present

2010 - present

bottom of page